Over ons

Alles goed geregeld
met Rent-a-Roof.

Dit zijn wij.

Rent-a-Roof is de ideale huisvestingspartner. Ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het huisvesten van buitenlandse werknemers en de ambitie dit constant te optimaliseren en uit te bouwen. Door samen te werken met huiseigenaren en investeerders enerzijds, en huiszoekenden en werkgevers anderzijds, slaat Rent-a-Roof twee vliegen in één klap. Iedereen een dak boven het hoofd. Dat is Rent-a-Roof.

Dit doen wij.

Wij bieden werknemers een thuis, door huisvesting aan te bieden door heel Nederland, in verschillende varianten. Deze huisvesting voldoet uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving en wij beheren die woningen voor huiseigenaren, vastgoedinvesteerders en corporaties. En onze heldere afspraken en complete service zorgen voor professionele, aangename samenwerkingen met een langdurig karakter aan zowel de verhuurders- als de huurderskant.

Dit is ons doel.

Het is de ambitie van Rent-a-Roof om over vijf jaar marktleider in Nederland te zijn, wat betreft flexibele huisvesting van (al dan niet tijdelijke) werknemers. Rent-a-Roof is de logische keuze, doordat we samenwerken met verhuurders én huurders. Deze combinatie zorgt voor een breed aanbod met scherpe prijzen, voor beide partijen. Alle woningen die door Rent a Roof verhuurd worden moeten voldoen aan de richtlijnen van de Stichting Normering Flexwonen.

Hoe wij dit doen.

Om de ideale huisvester te zijn én te blijven, werkt Rent-a-Roof met scherpe tarieven voor alle woningtypes. Onze prijzen zijn all-in, waarbij we geen bemiddelingskosten in rekening brengen. Naast deze financiële aspecten spreekt het vanzelf dat we bij al onze samenwerkingen professioneel en helder te werk gaan. Zo komen onze partners nooit voor verrassingen te staan en kunnen ze zorgeloos alles uit handen geven.

Contact ons voor meer informatie