Referenties

Wat klanten &
partners
zeggen

Referenties van huurders en verhuurders

Particulier

‘Door met Rent a Roof samen te werken hebben we nog meer flexibiliteit, welke we aan onze klanten en medewerkers kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij tijdelijke projecten, waarvoor je bij Rent a Roof niet vast zit een een jaarcontract voor de huisvesting. Wekelijks opzegbaar is echt ideaal.’

We zijn een uitzendorganisatie welke met name mensen levert voor het werken in de transport en logistiek wereld, chauffeurs maar ook productie personeel. In mijn functie als facilitair medewerker ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en verzorging van huisvesting, inspecties en onderhoud daar gewenst valt hier ook onder.

Wij zijn klant geworden bij Rent a Roof omdat we opzoek waren naar huisvesting in een bepaalde regio en Rent a Roof hier makkelijk in kon voorzien. Wat ons aansprak in Rent a Roof is dat we in het verleden vaker zaken hadden gedaan, en hun aanbod altijd prima en netjes verzorgd is. Het voordeel bij Rent a Roof is voor ons dat het wekelijks opzegbaar is. In ons vak is flexibiliteit heel belangrijk en bij Rent a Roof vinden we dit.

Henri: ‘Door met Rent a Roof samen te werken hebben we nog meer flexibiliteit welke we aan onze klanten en medewerkers kunnen bieden, bijvoorbeeld bij tijdelijke projecten waarvoor je niet vast zit aan een jaar contract voor de huisvesting. Wekelijks opzegbaar is ideaal. Rent a Roof staat voor nette huisvesting , korte opzegperiodes, en service. Wij van 1ToDrive doen graag zaken met Rent a Roof.’

Henri van Dijk – 1ToDrive (Facilitair)
– Son, 27 september 2019

Particulier

‘Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar duidelijke afspraken mee te maken zijn. Door de periodieke controles die worden uitgevoerd heb ik alle vertrouwen dat mijn investering in goede handen is.’

In 2018 ben ik in contact gekomen met Rent-a-Roof. Op dit moment verhuurde ik een appartement aan particuliere huurders. Het verhuren aan particuliere huurders vergt veel tijd en energie. Rent-a-Roof heeft mij aangeboden het beheer volledig over te nemen. Door de flexibele organisatie zijn we snel tot een overeenkomst gekomen naar tevredenheid van beide partijen. Met deze keuze ben ik tot op de dag van vandaag erg tevreden.

Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar duidelijke afspraken mee te maken zijn. Door de periodieke controles die worden uitgevoerd heb ik alle vertrouwen dat mijn investering in goede handen is. Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar ik met een gerust hart mijn appartement kan laten beheren.

Wat ons aansprak in Rent a Roof was het personeel, bestaande uit enthousiaste en gedreven werknemers. Door met Rent a Roof samen te werken ben ik volledig ontzorgt in het beheer van mijn appartement, terwijl er garantie van een goede exploitatie is.

Ik ervaar de samenwerking als erg fijn. Door de platte de platte organisatiestructuur is het mogelijk afspraken te maken die in belang zijn van de beheerder en de verhuurder.

Particulier verhuurder
– Regio Drechtsteden, 14 september 2019

Marcel

‘‘Door met Rent a Roof samen te werken hebben wij de mogelijkheid om onze klanten beter te bedienen doordat we meer mensen konden huisvesten die, door de goede kwaliteit van de huizen, ook nog eens langer blijven’.

Wij zijn klant geworden bij Rent a Roof omdat wij dringend op zoek waren naar goede, degelijke woonruimte voor onze buitenlandse medewerkers. Rent a Roof hanteert korte lijntjes, heeft regelmatig mooie woningen beschikbaar en tegen betaalbare tarieven. Wat ons aansprak in Rent a Roof is de persoonlijke benadering en de kwaliteit van de woonruimte. Rent a Roof denkt met ons mee.

Marcel: “Door met Rent a Roof samen te werken hebben wij de mogelijkheid om onze klanten beter te bedienen doordat we meer mensen konden huisvesten die, door de kwaliteit van de huisvesting, ook nog eens langer blijven. De samenwerking en de contacten zijn simpelweg prima. Als ik telefonisch even geen gehoor krijg weet ik dat ik binnen 10 minuten teruggebeld wordt.”.

Marcel van der Heiden – JobVision (Facilitair manager)
– Utrecht, 2 september 2019

Pascal

‘Door met Rent a Roof samen te werken kunnen we snel schakelen met betrekking tot ons huisvestingsvraagstuk, ook al is het last-minute werk’.

Wij zijn vanuit TPS in begin 2018 klant geworden bij Rent a Roof omdat we met enige regelmaat huisvestingsbehoefte hebben voor onze medewerkers. Rent a Roof biedt hierin voor ons de passende oplossing. Wat ons aansprak in Rent a Roof is de flexibiliteit. We kunnen voor korte tijd huren, maar ook voor de langere termijn biedt Rent a Roof ons mogelijkheden. Opzegtermijnen zijn niet lang, zodat we altijd snel kunnen afschakelen mocht dat nodig zijn.

Pascal: ‘Door met Rent a Roof samen te werken kunnen we snel schakelen met betrekking tot ons huisvestingsvraagstuk, ook al is het last-minute werk. We ervaren de samenwerking als perfect. Een groot pluspunt is de wekelijkse mailing vanuit Rent a Roof met de beschikbare woningen van dat moment.’

Pascal Schipper – TPS (Coordinator Operations & Purchasing)
– Breda, 21 augustus 2019

Bart

‘Open communicatie en zeer betrouwbare partij. Inmiddels 4 jaar met zeer goed gevoel
samengewerkt. Bij Rent a Roof is afspraak ook echt afspraak’.

Nadat wij in november 2015 zijn gaan samenwonen, kwam ons huis aan de rand van Schiedam leeg te staan. Omdat de vastgoedmarkt destijds niet heel interessant bleek, besloten ons huis te gaan verhuren en niet te verkopen. In de zoektocht naar een geschikte huurder in contact gekomen met Rent a Roof. De prettige en open communicatie sprak ons aan.

Bart: “Afgezien van de mooie huurprijs die ze ons bieden, vinden wij het vooral fijn dat het beheer en leegstandsrisico is weggenomen. Inmiddels werken we 4 jaar naar tevredenheid samen en afspraak is ook echt afspraak”.

Bart – Particulier verhuurder
– Schiedam, 14 augustus 2019

betrouwbaar

Betrouwbaar

Bij onze professionals is uw woning altijd in goede handen.

complete-ontzorging

Complete ontzorging

Periodieke controle of het oplossen van een storing in de woning. Wij regelen het voor u.

direct-huurders

Direct huurders

Met Rent-a-Roof direct een huurder voor uw woning of complex.

heldereafspraken

Heldere afspraken

Zekerheid door middel van heldere afspraken.

Woning aanbieden of vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze directeur Martin Zoutewelle via +31 184 43 08 38. U kunt ook het contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

contact
Martin Zoutewelle

Martin Zoutewelle

Directeur 06-1030 5903 m.zoutewelle@rentaroof.nl