Referenties

Wat klanten &
partners
zeggen

Referenties van huurders en verhuurders

Particulier

‘Wij zijn klant geworden bij Rent a Roof omdat het tijdens de kennismaking professioneel, vakkundig, betrouwbaar en vooral persoonlijk aanvoelde. Wat ons aansprak in Rent a Roof was de jarenlange ervaring, de betrouwbare uitstraling en het gevoel dat ons vastgoed in goede handen zou zijn.’

Door met Rent a Roof samen te werken ben je gegarandeerd van een van tevoren afgesproken rendement en de garantie dat de staat van het vastgoed intact blijft. Wij ervaren de samenwerking met Rent a Roof als bijzonder prettig. Ze komen alle afspraken na, betalen altijd op tijd, zorgen dat ons vastgoed zijn waarde behoud en het contact is altijd heel persoonlijk en vriendelijk.
Privaat belegger
– April 2024

Particulier

‘Wij zijn klant geworden bij Rent a Roof omdat een bekende van ons goede ervaringen heeft met verhuren via Rent-a-Roof. Wat ons aansprak in Rent a Roof was het soepele contact en de snelheid waarmee we ons huis konden verhuren tevens betaald Rent-a-Roof een marktconform huurbedrag’

Door met Rent a Roof samen te werken zijn wij gewaarborgd van een nette huurder, correcte betaling en door regelmatige terugkoppeling over inspecties weten we hoe de stand van zaken is in de verhuurde woning. Al bij het eerste telefonische gesprek werd ons duidelijk dat we een goede keus hadden gemaakt om Rent-a-Roof als partner te kiezen voor de verhuur van onze woning. Op het moment dat de woning vrij kwam voor nieuwe huurders werd er direct een afspraak gemaakt voor bezichtiging. Tijdens de bezichtiging zijn er veel foto’s gemaakt om latere misverstanden te voorkomen en hebben we direct concrete afspraken kunnen maken over bewoning en enkele praktische aanpassingen/klusjes werden door Rent-a-Roof opgepakt en nog geen 2 weken later zaten de eerste huurders al in de woning.
Jeroen – Particulier verhuurder
– April 2024

Particulier

‘Bij mijn aantreden bij de Haldugroep waren wij al klant bij Rent a Roof, ik begreep al snel waarom. Net zoals mijn voorganger ervaarde, was er meteen een klik. We spreken dezelfde taal, jullie beloven wat jullie zeggen, stabiliteit, voelt heel vertrouwt.’

Wat ons aansprak in Rent a Roof was dat je snel kunt schakelen met hun, ze denken altijd met je mee dus het antwoord “we kunnen je niet helpen” heb ik in al die jaren niet gehoord omdat ze altijd wel een verwijzing hebben voor je naar een oplossing. Dus kan Rent a Roof je op dat moment niet helpen dan zorgen ze wel dat iemand anders dat kan.

De prijs kwaliteitverhouding is top. Ook de hygiëne van de aangeboden woningen staat hoog in het vaandel bij hun, iets dat voor onszelf ook een pré is dus een mooie bijkomstigheid.

Door met Rent a Roof samen te werken kun je vooruit blijven kijken en bouwen aan je toekomst zonder je zorgen te maken.

B. Weijman – Facilitymanager uitzendbureau
– April 2024

Particulier

‘Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar duidelijke afspraken mee te maken zijn. Door de periodieke controles die worden uitgevoerd heb ik alle vertrouwen dat mijn investering in goede handen is.’

In 2018 ben ik in contact gekomen met Rent-a-Roof. Op dit moment verhuurde ik een appartement aan particuliere huurders. Het verhuren aan particuliere huurders vergt veel tijd en energie. Rent-a-Roof heeft mij aangeboden het beheer volledig over te nemen. Door de flexibele organisatie zijn we snel tot een overeenkomst gekomen naar tevredenheid van beide partijen. Met deze keuze ben ik tot op de dag van vandaag erg tevreden.

Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar duidelijke afspraken mee te maken zijn. Door de periodieke controles die worden uitgevoerd heb ik alle vertrouwen dat mijn investering in goede handen is. Rent-a-Roof is een professionele organisatie waar ik met een gerust hart mijn appartement kan laten beheren.

Wat ons aansprak in Rent a Roof was het personeel, bestaande uit enthousiaste en gedreven werknemers. Door met Rent a Roof samen te werken ben ik volledig ontzorgt in het beheer van mijn appartement, terwijl er garantie van een goede exploitatie is.

Ik ervaar de samenwerking als erg fijn. Door de platte de platte organisatiestructuur is het mogelijk afspraken te maken die in belang zijn van de beheerder en de verhuurder.

Particulier verhuurder
– Regio Drechtsteden, 14 september 2019

Marcel

‘‘Door met Rent a Roof samen te werken hebben wij de mogelijkheid om onze klanten beter te bedienen doordat we meer mensen konden huisvesten die, door de goede kwaliteit van de huizen, ook nog eens langer blijven’.

Wij zijn klant geworden bij Rent a Roof omdat wij dringend op zoek waren naar goede, degelijke woonruimte voor onze buitenlandse medewerkers. Rent a Roof hanteert korte lijntjes, heeft regelmatig mooie woningen beschikbaar en tegen betaalbare tarieven. Wat ons aansprak in Rent a Roof is de persoonlijke benadering en de kwaliteit van de woonruimte. Rent a Roof denkt met ons mee.

Marcel: “Door met Rent a Roof samen te werken hebben wij de mogelijkheid om onze klanten beter te bedienen doordat we meer mensen konden huisvesten die, door de kwaliteit van de huisvesting, ook nog eens langer blijven. De samenwerking en de contacten zijn simpelweg prima. Als ik telefonisch even geen gehoor krijg weet ik dat ik binnen 10 minuten teruggebeld wordt.”.

Marcel van der Heiden – JobVision (Facilitair manager)
– Utrecht, 2 september 2019

Pascal

‘Door met Rent a Roof samen te werken kunnen we snel schakelen met betrekking tot ons huisvestingsvraagstuk, ook al is het last-minute werk’.

Wij zijn vanuit TPS in begin 2018 klant geworden bij Rent a Roof omdat we met enige regelmaat huisvestingsbehoefte hebben voor onze medewerkers. Rent a Roof biedt hierin voor ons de passende oplossing. Wat ons aansprak in Rent a Roof is de flexibiliteit. We kunnen voor korte tijd huren, maar ook voor de langere termijn biedt Rent a Roof ons mogelijkheden. Opzegtermijnen zijn niet lang, zodat we altijd snel kunnen afschakelen mocht dat nodig zijn.

Pascal: ‘Door met Rent a Roof samen te werken kunnen we snel schakelen met betrekking tot ons huisvestingsvraagstuk, ook al is het last-minute werk. We ervaren de samenwerking als perfect. Een groot pluspunt is de wekelijkse mailing vanuit Rent a Roof met de beschikbare woningen van dat moment.’

Pascal Schipper – TPS (Coordinator Operations & Purchasing)
– Breda, 21 augustus 2019

Bart

‘Open communicatie en zeer betrouwbare partij. Inmiddels 4 jaar met zeer goed gevoel
samengewerkt. Bij Rent a Roof is afspraak ook echt afspraak’.

Nadat wij in november 2015 zijn gaan samenwonen, kwam ons huis aan de rand van Schiedam leeg te staan. Omdat de vastgoedmarkt destijds niet heel interessant bleek, besloten ons huis te gaan verhuren en niet te verkopen. In de zoektocht naar een geschikte huurder in contact gekomen met Rent a Roof. De prettige en open communicatie sprak ons aan.

Bart: “Afgezien van de mooie huurprijs die ze ons bieden, vinden wij het vooral fijn dat het beheer en leegstandsrisico is weggenomen. Inmiddels werken we 4 jaar naar tevredenheid samen en afspraak is ook echt afspraak”.

Bart – Particulier verhuurder
– Schiedam, 14 augustus 2019

betrouwbaar

Betrouwbaar

Bij onze professionals is uw woning altijd in goede handen.

complete-ontzorging

Complete ontzorging

Periodieke controle of het oplossen van een storing in de woning. Wij regelen het voor u.

direct-huurders

Direct huurders

Met Rent-a-Roof direct een huurder voor uw woning of complex.

heldereafspraken

Heldere afspraken

Zekerheid door middel van heldere afspraken.

Woning aanbieden of vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze directeur Martin Zoutewelle via +31 184 43 08 38. U kunt ook het contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

contact
Martin Zoutewelle

Martin Zoutewelle

Directeur 06-1030 5903 m.zoutewelle@rentaroof.nl