Nieuws en Onwikkelingen

Nieuws en

ontwikkelingen

Nieuws en Ontwikkeling

Alle nieuws rond Rent a Roof personeelshuisvesting en ontwikkelingen in de markt verzamelen wij voor u op de pagina ” Nieuws en Ontwikkeling”. Blijf op de hoogte van alle actualiteiten en bezoek regelmatig deze pagina.

2018-04-16

Vacature inspecteur huisvesting / assistent binnendienst

We are hiring! Ben jij gepassioneerd door het waarborgen van kwaliteit in huisvesting? Zoek niet verder! Rent a Roof zoekt een enthousiaste inspecteur huisvesting / assistent binnendienst om ons team te versterken! Bekijk de complete vacature hier.

download-pdf-icon@4x
2020-07-01

SNF certificaat

Ook in 2020 is het SNF certificaat op de deur van Rent a Roof terug te vinden. De keurmeester van Qualitatis heeft ook dit jaar onze huisvesting gecontroleerd. Dit heeft geresulteerd in een positief certificeringsadvies.

snf-keurmerk-2020 transp@4x
2019-04-11
Mooie Nieuwe sponsor voor Alp d’Huzes team ” Team Alpblasserwaard” waar Business Manager Gerard Houweling onderdeel van is. Onze vaste leverancier Marindex steunt dit mooi doel van harte.
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/gerardhouweling
Marindex@4x
2019-03-20

Vanaf heden is Rent a Roof ook te vinden op instagram. https://www.instagram.com/rentaroof.nl/

4u4DTk-instagram-logo-transparent-background@4x
2018-04-16

Vacature Vastgoedbeheerder

Rent a Roof is op korte termijn op zoek naar een zelfstandige vastgoedbeheerder. Vind jij het leuk om technische zaken op te lossen. Ben je flexibel, communicatief, heb je geen negen tot vijf mentalitiet. Stuur dan snel je CV naar m.zoutewelle@rentaroof.nl en wie weet kunnen wij jou binnenkort binnen ons team verwelkomen.

2017-04-14

Rent a Roof ook in 2017 SNF gecertificeerd.

Vol trots hebben wij vandaag de felicitaties in ontvangst genomen van Qualitatis Inspectie. Op 13 april hebben zij 10 Rent a Roof woningen gecontroleerd op essentiële punten als veiligheid, hygiëne en leefruimte. Zij hadden maar weinig bedenktijd nodig om te besluiten dat Rent a Roof ook in 2017 het SNF certificaat weer mag ontvangen.

snf-2017@4x
2017-03-15

Nieuw centraal magazijn een feit.

Een verhuizing is een mooie gelegenheid om eens flink op te ruimen. Met een overzichtelijke voorraad, voldoende ruimte en efficiënte werkwijze zal ons nieuwe magazijn zeker gesmeerd lopen. Ons nieuwe magazijn is voorzien van een overzichtelijke laad en losplaats voor inkomende en uitgaande goederen, een wasmachine voor gebruikt keukeninventaris en testplaats voor wasmachines. 

Zuil kubus 180@4x